Масло ши в асортименті, вага 100 грамів.

Артикул:
ML0245
155.00 грн
Ціна вказана за 100 гр.

Масло ши, або як його ще називають "Масло Каріте", отримують з насіння дерева Ши.При кімнатній температурі має консистенцію топленого вершкового масла, легко тане під час контакту зі шкірою, що робить зручним його застосування в косметичних цілях. Більшу частину його складають жири та органічні речовини, які сприяють зволоженню і захисту шкіри від несприятливих зовнішніх впливів, надають регенеруючих властивостей та стимулюють синтез колагену в шкірі. Саме завдяки цьому масло ши допомагає впоратися з такими проблемами шкіри як сухість, лущення, грубіння, передчасне старіння.
В наявності масло ши в суміші з натуральними ефірними оліями, а саме: "Троянда", "Квіткове", "Календула", "Виноград", "Лаванда", "Шоколад", "Кава та кориця", "Апельсин", "Лайм", "Екзотичне", "Абрикос", "Персик" та "Полуниця".